joi, 9 aprilie 2009

Ce mai vrem sa facem in continuare?

... sa incercam sa stabilim relatii cu operatorii de telefonie mobila si fixa din Romania pentru a primi un numar  de telefon la care sa se poate face donatii prin SMS/ APEL. Stim ca nu toata lumea este obisnuita si nici prea comod nu este sa te duci pana la banca sa faci o donatie de 1 - 2 euro. De aceea, dorim sa punem la dispozitie metode cat mai facile si disponibile pentru oricine pentru a face donatii.

Am dori sa primim informatii de la cei ce au cunostinta despre cele de mai sus  sau de la cei ce colaborat sau colaboreaza cu operatorii de telefonie in scop umanitar.

Cei ce au informatii le pot lasa ca si comentarii la acest post.


4 comentarii:

  1. Nu va pot da informatii , dar va dorim sa va ajute Dumnezeu sa le obtineti , ca sa va ajutam cu multa dragoste .

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cauza ca nu a raspuns nimeni cu informatii, am cautat pe google dupa cuvintele "serviciu de plata prin SMS" si concluziile preliminare ar fi urmatoarele:
    Din cate am apucat sa ma informez - genul acesta de servicii retin un comision (chiar de pana la 60% din suma platita!).
    Fortumo (http://fortumo.ro) pare sa retina 36% din fiecare plata, Voxline cam tot pe acolo (insa nu suporta reteaua Cosmote).
    Poate ar merita contactarea celor de la televiziune - care au mai folosit astfel de servicii de donatii prin SMS, sau poate se poate negocia un comision minim - tinand cont de faptul ca e o cauza umanitara.
    Sper sa aveti voi mai mult timp sa va ocupati de acest lucru - spre binele Alexandrei.
    Va multumesc pentru implicare si Domnul sa va intareasca si pe Alexandra sa o miluiasca cu marea Sa mila.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se mai poate folosi si serviciul TELEDON de la Romtelecom.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am ramas la idee unui TELEDON de la Romtelecom. E mai usor de obtinut si credem ca vom dispune numerele pentru donatii in curand. Pentru acordarea unor numere de sms-uri cu tarif special (2,3,4 euro), ne-au raspuns cei de la Vodafone si Orange si principalele lor conditii au fost: trebuie sa fim sprijiniti de o organizatie non-guvernamentala, o fundatie, sa existe un clip pe care televiziunile sa fie de acord sa le difuzeze mai precis sa existe o campanie mediatizata... Am scris multor organizatii non-guvernamentale dar, din pacate, pana acum nici un raspuns pozitiv... Noi nu de dam batuti, mai incercam si daca are cineva ale informatii, va rugam sa ni le comunicati. Va multumim mult ca va pasa! Putin cate putin si Alexandra se va face bine!

    RăspundețiȘtergere